TEKİRDAĞ / ÇORLU - Ural Özyiğit Anaokulu

Ara

Okulumuzda; öğrencilerimizin güvenliği için tüm sınıf, idare odaları ve tuvalet kapılarına içeriden ve dışarıdan olmak üzere "Güvenli Kapı Kolları" takıldı. Binalarda su verimliliği seferberliği kapsamında tüm kullanılan musluklara ise "Perlatör" takılarak öğrencilerimize su verimliliği ile ilgili gerekli bilgiler verildi ve su/çevre bilinci oluşturuldu.

Kas

Okulumuzun Aralık ayı sabah, öğle ve kulüp beslenme listesidir. Bilgilerinize...

Kas

LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR HAFTASI (2-8 KASIM) KAPSAMINDA BİLGİ NOTU EKLENMİŞTİR.

Kas

AKCİĞER FARKINDALIK AYI KAPSAMINDA BİLGİ NOTU EKLENMİŞTİR.

Kas

URAL ÖZYİĞİT ANAOKULU KATKI PAYI HESAP BİLGİLERİ EKLENMİŞTİR.

Kas

Okulumuzun Kasım Ayı Beslenme Listesidir.

URAL ÖZYİĞİT ANAOKULU KULÜP HESAP BİLGİLERİ

OKUL AİLE BİRLİĞİ IBAN NUMARAMIZ.

Eylül ayı;  kahvaltı, öğlen yemeği ve kulüp yemek listesi.

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI URAL ÖZYİĞİT ANAOKULU  1.DÖNEM SONU

OKUL GELİŞİM PLANI DEĞERLENDİRME RAPORU

1-     Milli ve manevi değerlerimiz DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ kapsamında tanıtıldı.

2-     Öğretmen, veli  uygulanan anketler sonucunda okulumuzun eksiklikleri  giderildi.

3-     Kurumsal kimliğin ön plana çıkmasını sağlayacak iletişim kanallarının Okul web sitesi ve sosyal medya hesaplarının kullanımı yaygınlaştırıldı.

4-     Velilere;  anne baba tutumları , ihmal istismar ve kadına yönelik şiddet ile ilgili eğitim verildi. Ayrıca aile içi iletişimin önemi vurgulandı.

5-     Çocuklara ve velilerine teknoloji bağımlılığı ile ilgili bilgiler verildi.

6-     Uyum haftasına velilere yönelik okul öncesi eğitimi ile ilgili seminer düzenlendi. Uyum haftası etkinlikleri uygulandı.

7-     Okul rehberlik servisi ,okul idaresi ve öğretmenlerin işbirliği ile okul risk haritaları hazırlanmış ve risk altında olduğu düşünülen öğrencilere yönelik okul rehberlik servisi tarafından önleyici rehberlik çalışmaları gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Okul kıyafet anketi uygulanmış ve sonuçları paylaşılmıştır. https://forms.gle/adnNfw74ypMzhQTd7

Ekm

OKULUMUZ AİDAT HESAP BİLGİLERİ EKLENMİŞTİR.

AİDATLARI HER AYIN 15 - 24 ARASINDA AÇIKLAMA KISMINA ÖĞRENCİ İSİM SOYİSİM TC VE HANGİ AYA AİT OLDUĞUNU EKLEYEREK YATIRALIM.

Mrt

Şbt

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI 14.02.2022 TARİHİNDE SAAT 12.00 DA OKULUMUZDA YAPILACAKTIR. TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.