TEKİRDAĞ / ÇORLU - Ural Özyiğit Anaokulu

Mrt

Barış Sınıfı

Güne Deprem nedir?, Nasıl oluşur?, Depremden korunmanın yolları nelerdir? sorularına cevap arayarak başladık.

Depremin nasıl oluştuğunu canlı görebilmek için bardaktan evlerimizden oluşan kartonun üzerinde deprem sarsıntısı canlandırarak dayanıklı ve dayanıklı olmayan binaların nasıl etkilendiğini gözlemledik.

Çök-kapan-tutun hareketini denedik. Kendimize küçük bir deprem tatbikatı yaptık.

Deprem sonrası dışarda geçireceğimiz zaman için ihtiyaçlarımızı karşılayacak olan deprem çantamıza neler koymamız gerektiğiniz konuştuk ve #depremçantam etkinliğini yaptık.

Bir deprem ülkesinde yaşıyorsak çocuklarımızı bu bilinçle yetiştirmenin önemini unutmamalıyız. "Deprem Öldürmez, Tedbirsizlik Öldürür."

Mrt

OKULUZDA DEPREM TATBİKATI YAPILMIŞTIR. ÖĞRENCİLERİMİZ DEPREM ÖNCESİNDE VE SONRASINDA NASIL DAVRANMALARI KONUSUNDA BİLİNÇLENDİRİLMİŞLERDİR.

Şbt

TEKİR-AĞ PROJESİ MİLLİ TARİH VE BİLİNÇ DÜZEYİNİ ARTTIRMA KAPSAMINDA NASREDDİN HOCAYI İŞLEDİK

Şbt

TEKİR-AĞ PROJESİ AYIN ÜNLÜSÜ (Bilim/Sanat veya Spor İnsanı) ÇALIŞMASI KAPSAMINDA AZİZ SANCARI TANIDIK .

Şbt

TEKİR-AĞ PROJESİ KAPSAMINDA SIFIR ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KULLANIMINA YÖNELİK OKUL MATERYALLERİ OLUŞTURULDU.

Şbt

Okulumuzda  koridoru kavram ve beceri sokakları, alanı, meydanı oluşturuldu ve etkinliklerde kullanıldı.

Şbt

OKULUMUZ 2. DÖNEM İTİBARİYLE EĞİTİM ÖĞRETİME BAŞLAMIŞTIR.