TEKİRDAĞ / ÇORLU - Ural Özyiğit Anaokulu

ÖĞRETMEN-VELİ RANDEVU SİSTEMİ AÇILDI

Milli Eğitim Bakanlığının hayata geçirdiği "Okul Randevu Sistemi" web sitemizde etkin hale getirildi. Bu sistem ile velilerimiz; öğretmen görüşmeleri için E-Devlet kullanıcı bilgileriyle web sitemizden randevu talebinde bulunabilirler.

Sayın Velilerimiz; Okulumuzun web sitesinden ya da yukarıda yer alan bağlantı linkine tıklayarak öğretmenlerimizin ve okul müdürünün müsait olan zaman çizelgesinden boş olan zaman dilimleri için randevu talebinde bulunabilirsiniz. Randevu alınacak haftadan önceki cuma günü öğle saatine kadar sistem açık tutulacaktır. Sistem üzerinden giriş yaptıktan sonra aktif ve eski randevularınızı görüntüleyebilir, yeni randevu talep edebilir ve günü gelmemiş randevunuzu iptal edebilirsiniz. Öğretmenlerimiz randevu saatine göre hareket edeceğinden dolayı eğer randevuya gelemeyecek iseniz mutlaka iptal etmeniz gerekmektedir. Bilgilerinize...

Yayın: 25.03.2024 - Güncelleme: 25.03.2024 09:11 - Görüntülenme: 59